Коли ліньки готувати! Швидко та просто!

  1. 1\2 качана капусти
  2. 300гр фарш курячий
  3. 2шт моркви
  4. 2 яйця
  5. 100гр твердого сиру
  6. 100гр дрібних сухарів
  7. сіль, куркума та спеції на свій смак

Цей рецепт можна зробити з капустою чи картоплею чергуючи, а можна комбінувати сьогодні я приготую з капустою. Відірватися від нього ну просто неможливо беремо підлогу качана капусти і подрібнюємо його, головне щоб вийшло не сильно.

Беремо велику ємність і висипаємо подрібнену капусту, тепер моркву подрібнюємо на тертці і відправляємо в капусту. Розбиваємо сюди ж 2 яйця, пів чайної ложки солі, куркуми улюблені спеції для м’яса та овочів та трохи чорного меленого перцю. Тепер добре все перемішуємо до однорідного стану, а зараз головний інгредієнт це фаршу можна брати той, який більше подобається вам у мене курячий.

Коли ліньки готувати! Швидко та просто!

Відправляємо фарш у ємність до овочів і ще нам будуть потрібні сухарики звичайні найпростіші пшеничні сухарики, висипаємо їх у ємність до всіх інгредієнтів. Тепер ложкою акуратно все перемішуємо, беремо лист застелений пергаментним папером і виливаємо на нього трохи рослинної олії пензликом добре розподіляємо масло по всій поверхні форми, тепер викладаємо фарш на лист розрівнюємо щоб фарш був рівним шаром приблизно однакової товщини трохи ущільнюємо його ложкою. І відправляємо все це в розігріту до 220 градусів духовку на 30 хвилин.

Поки підготувати сир звичайний твердий сир, який вам найбільше подобається натираємо на великій тертці, можна звичайно робити і без нього, але так смачніше. Через 30 хвилин виймаємо нашу страву і рівномірно весь верх посипаємо сиром. Ще раз в духовку на хвилин 15 щоб сир добре розплавився і підрум’янився.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *