Як познайомитись із дівчиною?

Як познайомитись із дівчиною?

  1. Велика ймовірність продовження стосунків, коли дівчина записує номер телефону хлопця на клаптику папірця, на пачці з-під цигарок. Дівчині завжди потрібно носити листок і ручку, щоб якщо вже ситуація підвернулась підходяща, не схибити. Іноді в самий невідповідний момент може сісти мобільний телефон, і ні перехожі, ні інші люди, які знаходяться поруч, не мають нічого, чим можна було б записати таку корисну інформацію.
  2. Якщо дівчина бачить, що хлопець нормальний, можна зателефонувати один одному під час знайомства: так ви точно не втратите номер телефону. Дівчина може попросити зробити їй дзвінок з хлопця, мотивуючи це тим, що вона не завжди відповідає на дзвінок з незнайомих номерів.  Список унікальних фраз, які можна використовувати в якості питань в листуванні з дівчиною дивіться за посиланням https://dolce-cafe.com.ua/?p=642.

Якщо раптом під час спілкування з дівчиною чоловік так і не запропонував дати свій номер телефону або вирішив його приховати, це може призвести до таких думок:

  • Сильно самовпевнений, і не хоче прив’язуватись, якщо раптом дівчина сама вирішить йому передзвонити;
  • Чоловік може дружити з кимось ще, тому й не дуже хоче, щоб раптом дізналися про його пригоди;
  • Якщо ви запитаєте, де він живе, а він відповість, що винаймає квартиру, але домашнього номера там немає, це може означати, що хлопець живе в гуртожитку, а про найм квартири вирішив висловитися, щоб підвищити себе в очах дівчини.

Як познайомитись із дівчиною?

Обов’язково потрібно подивитися, як він запише вас у свій телефон:

  • Якщо дівчат у чоловіка багато, то він вас запише на ім’я і додасть асоціацію з вами, наприклад, ви познайомилися в сонячний день, на вас була одягнена гарна кофточка, то він може записати, як Ліза Сонячний день. Але якщо чоловік серйозно має намір домагатися руки дівчини, він запише просто на ім’я вас, або ласкаво на ім’я. Його список дівчат ще не наповнений, і кожну пам’ятає добре.
  • Ну а якщо у дівчини якесь рідкісне ім’я, тоді вона нічого до пуття не дізнається про хлопця, адже з таким ім’ям у нього записів у телефоні може точно не бути.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *