Манікюр на короткі нігті: 10 ніжних ідей, які ви давно шукали

Манікюр на короткі нігті: 10 ніжних ідей, які ви давно шукали

Хто сказав, що короткі нігті не можуть бути модними? Насправді, це ідеальний варіант для будь-якого сезону та заходу, потрібно лише правильно підібрати дизайн, або наклеїти собі довгі нігті, як це правильно зробити читайте тут https://rhythmsdance.com.ua/yak-kleїti-nakladni-nigti-pravilno-v-domashnix-umovax/. Ці ідеї ніжного манікюру не тільки зроблять ваші нігті карколомними, а й додадуть нотку чаклунства у ваше повсякденне життя.

Молочний манікюр з білим мереживом та золотою фольгою

Цей неземний дизайн випромінює витонченість та вишуканість, він ідеально підходить для романтиків і тих, хто обожнює непідвладну часу елегантність. Молочна база, хитромудрі візерунки і фольга, що сяє на світлі, схожі на відображення місяця в морі, що ледь хвилюється.

Пропонуємо доповнити цей нейл-арт пастельним платтям, що струменить, вінтажною спідницею або брючним костюмом ніжних відтінків. І ось ви готові до романтичної прогулянки з коханою людиною або коктейльною вечіркою!

Манікюр з негативним простором та синіми малюнками

Грайливий та безтурботний дизайн для волелюбних людей та тих, хто обожнює яскраві пригоди. Кобальтові точки і смужки на «голому» нігті можна порівняти хіба що з літнім днем на пляжі, коли океанські хвилі плескаються біля ваших ніг.

Це ідеальний манікюр для пізнього сніданку з друзями у вихідні, випадкові прогулянки або неквапливу велосипедну прогулянку вздовж узбережжя. У списку відповідних нарядів — джинсові шорти та милі сарафани, а також невимушений богемний стиль.

Класичний френч

Елегантний французький манікюр для впевнених у собі людей, які цінують витончений вигляд. Така ніжна ідея на короткі нігті, як маленька чорна сукня, символ вічного стилю.

Універсальний дизайн підходить для різних випадків: від ділових зустрічей до елегантних вечорів. Спідниця-олівець або вишукана коктейльна сукня змусять вас відчути себе сучасною Одрі Хепберн із цим шикарним манікюром.

Рожевий манікюр із золотими блискітками

Гламурний, але стриманий варіант для законодавців моди та тих, хто любить блиск та шик. Матовий дизайн з мерехтливими золотими точками та ніжним зефірним топом асоціюється у нас із сліпучими зоряними ночами та сяючими вогнями великого міста.

Ідеальний вибір манікюру для вечірки на літній терасі та будь-якого заходу, на якому ви хочете сяяти. Радимо доповнити образ розкішним комбінезоном або вбранням, яке дозволить вашій внутрішній діві розкритися.

Манікюр на короткі нігті: 10 ніжних ідей, які ви давно шукали

Блакитний кутовий френч

Незвичайний та сучасний варіант класичного французького манікюру для тих, хто не уявляє свого життя без моди. Нюдовий топ і блакитні куточки – це все одно, що ходити вулицями галасливого мегаполісу, безсоромно виділяючись з натовпу.

Продемонструйте свій ексцентричний стиль на концертах улюблених виконавців чи літніх фестивалях! А допоможуть вам у цьому тенісна біла спідниця та світшот чи джинсові моно-образи.

Нюдовий манікюр з квітами

Веселий та юнацький дизайн для оптимістів та тих, хто цінує красу простих радостей життя. Різнокольорові хризантеми нагадують про радість від бігу по лузі з квітами та літнім повітрі, наповненим сміхом.

Веселий нейл-арт чудово виглядатиме на пікніку в парку або на відпочинку в глемпінгу. Поєднуйте його з яскравим комбінезоном, легкою сукнею або укороченим топом у бохо-стилі та шортами з високою талією.

Френч із пастельними смужками

М’який та романтичний дизайн для мрійників та тих, хто знаходить красу у всьому. Рожева і персикова смужки на кінчику молочної бази схожі на прогулянку по квітучому саду, де в повітрі витає солодкий аромат вишні та полуниці.

Рекомендуємо такий ніжний манікюр на весілля, дівич-вечір або ж для відвідування арт-галереї. Вибирайте спідниці, квіткові принти або сукні пастельних тонів, щоб доповнити цей мрійливий нейл-арт.

Нюд із бежевими хвилями

Спокійний та безтурботний манікюр для тих, хто цінує моменти турботи про себе та внутрішнього спокою. Дизайн з негативним простором і пастельними хвилями нагадує безтурботну усамітнення на березі озера, де поверхня води відображає м’які відтінки сонця.

Цей нейл-арт створений, щоб ви насолоджувалися заняттями йогою, післяобіднім читанням на березі озера або відпочинком у спа-салоні. М’який та зручний одяг, наприклад, лляний костюм, гармонійно поєднуватиметься з цим заспокійливим дизайном нігтів.

Матовий манікюр з ромашками

Художній та сучасний дизайн є інтерпретацією класики, наче вхід у художню галерею, де творчість не знає меж. Ніжні ромашки на кінчиках нігтів ідеальні для новаторів та тих, хто любить виражати свою індивідуальність через мистецтво та моду.

Ідеальний нейл-арт для поїздок на природу, посиденьок біля багаття або занять хобі. Блакитні джинси та біла футболка, повітряна спідниця-балон та корсет, а, можливо, плаття комбінація? Цей універсальний манікюр є ідеальним для будь-яких образів.

Молочний манікюр зі срібним френчем

Чарівний дизайн для безнадійних романтиків і тих, хто вірить у казкові миті. Блискуча смужка срібла, як диско-куля, сяє на сонці і відкидає яскраві відблиски.

Іскристий дизайн ідеально підходить для офіційних урочистостей, святкування річниці або вечірньої вечері з танцями. Вибирайте одяг, в якому почуватиметеся королевою, — вечірня сукня або штани в кольорі «металік».

Навіть короткі нігті можуть стати полотном для вираження різних настроїв і стилів.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *